Image Bototm Row

Leverings- en plaatsingsvoorwaarden

Levertijd:

Als u een order heeft geplaatst ontvangt u van ons binnen 48 uur een orderbevestiging met meer informatie over uw bestelling. In deze bevestiging staat de leverdatum of datum waarop de bestelde producten gereed liggen voor afhaal. Het is niet mogelijk zelf een dag van levering op te geven.

Plek van levering:

Uw bestelling word in principe op een goed bereikbare plaats, direct naast de vrachtwagen, afgeleverd. Voor verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen.

Klachten:

Bij levering dient u de artikelen te controleren en na controle de afleverbon te ondertekenen. Hiermee verklaard u dat u alle goederen, zichtbaar, schadevrij ontvangen heeft. Mochten de artikelen zichtbare beschadigingen vertonen die bij aftekening van de leverbon niet te zien waren, dan heeft u alsnog de mogelijkheid om binnen redelijke termijn hierover een klacht in te dienen. Dit geldt alleen voordat de producten door u verwerkt zijn. Als u de materialen eenmaal verwerkt heeft kunnen wij geen verantwoording voor eventuele kleurverschillen en/of zichtbare gebreken aanvaarden. Neemt u bij klachten alstublieft contact met ons op via telefoonnummer: 06-83203088 of per E-mail: info@breehuis.nl Vervolgens zullen wij uw klacht in behandeling nemen en naar een passende oplossing zoeken. U wordt vervolgens zo spoedig mogelijk telefonisch of per E-mail op de hoogte gebracht van een eventuele oplossing van uw klacht.

Plaatsing object:

Indien u een object door ons laat plaatsen dient de plek waar het nieuwe object komt te staan bouwrijp te zijn. Dat wil zeggen een strook van ca. 50 vrij van obstakels zoals: straatwerk, oude schutting (palen), beplanting, funderingen, leidingen etc. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan kabels of leidingen. Indien u twijfelt over de aanwezigheid hier van kunt u een graafmelding aanvragen bij het kadaster. Bij aanvang werkzaamheden dient de opdrachtgever altijd aanwezig te zijn. U dient zelf de plaats waar het object geplaatst dient te worden aan te geven.

Akkoord:

Het plaatsen van een bestelling bij Breehuis geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden zoals deze hierboven zijn opgesteld.